Αθήνα, 7-3-2018
Αρ. Πρωτ: 47
 
                                                          
ΠΡΟΣ: τα Μέλη του ΣΕΑ
          
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ για την Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΑ
 
Σας ενημερώνουμε ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση έτους 2018 ορίζεται για:
την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 ώρα 15:30 στο κτήριο του ΣΕΑ, Ερμού 136, Αθήνα. Σε περίπτωση που δεν διαπιστωθεί απαρτία, συγκαλείται εκ νέου
 
Τακτική Γενική Συνέλευση
Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018
ώρα 09:30 στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών
Σίνα και Δαφνομήλη 1α, Αθήνα
 
ΘΕΜΑΤΑ:
 
1. Διοικητικός απολογισμός θητείας ΔΣ
2. Οικονομικός απολογισμός
3. Πρόγραμμα δράσης
 
Έχει ζητηθεί από την πολιτική ηγεσία άδεια απουσίας για τα μέλη για την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 (για απόσταση ως 350 χλμ) και δύο ημερών 19-20 Μαρτίου (για απόσταση άνω των 350 χλμ και τα νησιά).
 
Υπενθυμίζουμε ότι νέες εγγραφές μελών με δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες Αρχαιρεσίες θα γίνονται δεκτές έως και την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης.
 
Υπενθυμίζουμε στα μέλη ότι, προκειμένου να συμμετάσχουν στην συνέλευση, είναι απαραίτητη η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων έως και την ημέρα της συνέλευσης. Οι συνάδελφοι που έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό για την συνολική εξόφληση των εκκρεμοτήτων τους θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει το ποσό των οφειλομένων συνδρομών, όπως έχει συμφωνηθεί.
 
Τα έξοδα μετακίνησής των μελών θα εξοφληθούν ηλεκτρονικά (μέσω web banking) το συντομότερο δυνατόν. Τα παραστατικά των μετακινήσεων, παρακαλούμε να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου (archaeol@otenet.gr) μαζί με τα απαραίτητα στοιχεία: Τράπεζα (κατά προτίμηση ALPHA Bank), λογαριασμός ΙΒΑΝ, ονοματεπώνυμο πρώτου δικαιούχου. Τα έξοδα θα καλυφθούν ως εξής:
 
·         Για θαλάσσιες μετακινήσεις, θα κατατεθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο πλοίου κατηγορίας 3ης θέσης.
·         Για χερσαίες μετακινήσεις, με αυτοκίνητο ή ΚΤΕΛ ή τρένο, θα κατατεθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ μετ’ επιστροφής.
·         Σε περίπτωση κοινής μετάβασης με ΙΧ στη συνέλευση δύο (2) και άνω μελών του ΣΕΑ θα καλυφθεί το σύνολο του κόστους μετακίνησης (απαραίτητες οι αποδείξεις καυσίμων και διοδίων).
·         Για εναέριες μετακινήσεις θα πληρωθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ ή πλοίου, ανάλογα με τον προορισμό. Σε περίπτωση που το αεροπορικό εισιτήριο είναι χαμηλότερου κόστους από τα προαναφερθέντα, θα εξοφληθεί στο ακέραιο.
Οφειλές οδοιπορικών μελών από την προηγούμενη Γενική Συνέλευση ή τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου, που δεν εξοφλήθηκαν λόγω ελλιπών παραστατικών, θα εξοφληθούν μετρητοίς τη μέρα της Συνέλευσης από την Ταμία του Συλλόγου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑ

           Η Πρόεδρος                                                   Ο Γενικός Γραμματέας 


          Σταματία Μαρκέτου                                         Θεμιστοκλής Βάκουλης