ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ

Ερμού 136, 10553 Αθήνα. Τηλ-Fax.: 2103252214, 6937075765, E-mail:archaeol@otenet.gr, www.sea.org.gr

 

Αθήνα, 6/3/2017

Αρ. πρωτ: 161

 

 

Προς:

τα μέλη του ΣΕΑ

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

για την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΕΑ

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι η απολογιστική Γενική Συνέλευση που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 3 Μαρτίου 2017 αναβλήθηκε ελλείψει απαρτίας. Σύμφωνα με το άρθρο 21 του καταστατικού, συγκαλείται δεύτερη απολογιστική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017, ώρα 15:30 στο κτήριο του ΣΕΑ, Ερμού 136, Αθήνα. Σε περίπτωση που και στη δεύτερη συνέλευση δεν επιτευχθεί απαρτία, συγκαλείται τρίτη απολογιστική Γενική Συνέλευση

 

τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, ώρα 09:30

στο αμφιθέατρο του ΥΠΠΟΑ,

Μπουμπουλίνας 20, Αθήνα

 

 

ΘΕΜΑΤΑ:

  1. Διοικητικός απολογισμός τριετούς θητείας ΔΣ

  2. Οικονομικός απολογισμός

  3. Εκλογή Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και Τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών για τις Αρχαιρεσίες.

 

Προτεινόμενη ημερομηνία διεξαγωγής των Αρχαιρεσιών, για την οποία θα αποφασίσει η Συνέλευση, είναι η Δευτέρα 24 Απριλίου 2017.

Υπενθυμίζουμε ότι νέες εγγραφές μελών με δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες Αρχαιρεσίες θα γίνονται δεκτές έως και την ημέρα διεξαγωγής της απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.

 

Υπενθυμίζουμε στα μέλη ότι, όπως έχει επισημανθεί σε προηγούμενες ανακοινώσεις, είναι απαραίτητη η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων έως και την ημέρα της απολογιστικής συνέλευσης, προκειμένου να συμμετάσχουν στην συνέλευση και στις αρχαιρεσίες. Οι συνάδελφοι που έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό για την συνολική εξόφληση των εκκρεμοτήτων τους θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει τα 2/3 των οφειλομένων συνδρομών (και το υπόλοιπο την ημέρα των Αρχαιρεσιών).

 

Τέλος, ενημερώνουμε τα μέλη ότι τα έξοδα μετακίνησής τους θα εξοφληθούν ηλεκτρονικά (μέσω web banking) το συντομότερο δυνατόν, λόγω περιορισμένου οικονομικού αποθεματικού. Τα παραστατικά των μετακινήσεων, παρακαλούμε να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου (archaeol@otenet.gr) μαζί με τα απαραίτητα στοιχεία: Τράπεζα (κατά προτίμηση ALPHA), λογαριασμός ΙΒΑΝ, ονοματεπώνυμο πρώτου δικαιούχου. Τα έξοδα θα καλυφθούν ως εξής:

  1. Για θαλάσσιες μετακινήσεις, θα κατατεθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο πλοίου κατηγορίας 3ης θέσης.

  2. Για χερσαίες μετακινήσεις, με αυτοκίνητο ή ΚΤΕΛ ή τρένο, θα κατατεθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ μετ’ επιστροφής.

  3. Σε περίπτωση κοινής μετάβασης με ΙΧ στη συνέλευση τριών (3) και άνω μελών του ΣΕΑ θα καλυφθεί το σύνολο του κόστους μετακίνησης (απαραίτητες οι αποδείξεις καυσίμων και διοδίων).

  4. Τέλος για εναέριες μετακινήσεις θα πληρωθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ ή πλοίου, ανάλογα με τον προορισμό. Σε περίπτωση που το αεροπορικό εισιτήριο είναι χαμηλότερου κόστους από τα προαναφερθέντα, θα εξοφληθεί στο ακέραιο.