Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων χαιρετίζουμε τη θερμή υποδοχή που είχε για δεύτερη χρονιά η πρωτοβουλία της Ημέρας Προβολής του πολυσχιδούς Έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.

Προς Όλα τα μέλη του ΣΕΑ
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

 

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων χαιρετίζουμε τη θερμή υποδοχή που είχε για δεύτερη χρονιά η πρωτοβουλία της Ημέρας Προβολής του πολυσχιδούς Έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας. Το Διήμερο 20-21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν 65 διαφορετικές δράσεις σε 47 αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και χώρους πολιτισμού με τη συμμετοχή 42 υπηρεσιακών μονάδων σε όλη την επικράτεια, τις οποίες παρακολούθησαν εκατοντάδες συμπολίτες μας και οι οποίες προβλήθηκαν σημαντικά από τα τοπικά και αθηναϊκά ΜΜΕ.

 

Για την καλύτερη και συνολικότερη αξιολόγηση αυτής της πρωτοβουλίας, παρακαλούμε πολύ να μας στείλετε μια σύντομη αποτίμηση των δράσεων που υλοποιήσατε (αριθμός/κατηγορίες επισκεπτών, ανταπόκριση κοινού, τυχόν δυσκολίες - προκλήσεις, τοπικά δημοσιεύματα κλπ), καθώς και 3-4 αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Στείλτε μας επίσης τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας ώστε αυτή η δράση να γίνει ακόμα καλύτερη και γνωστή στο ευρύ κοινό το επόμενο έτος. Οι απόψεις σας είναι πολύτιμες για την αξιολόγηση της συγκεκριμένης προσπάθειας, αλλά θα αξιοποιηθούν και για την ανάληψη αντίστοιχων μελλοντικών πρωτοβουλιών.

 

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και κλάδους της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας που συμμετείχαν εθελοντικά στο διήμερο δράσης και προβολής και δίνουμε το μήνυμα της μαχητικής υπεράσπισης όλων των θέσεων εργασίας και των αρμοδιοτήτων της πολύπαθης Αρχαιολογικής Υπηρεσίας ενάντια σε κάθε προσπάθεια συρρίκνωσης και υποβάθμισης.

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ