ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ
Ερμού 136, 10553 Αθήνα. Τηλ-Fax.: 2103252214, E-mail:archaeol@otenet.gr, www.sea.org.gr
 
 
Αθήνα,   23/4/2024
Αρ. Πρωτ.: 130
 
 
Προς: τα μέλη του ΣΕΑ
 
 
Συναδέλφισσες-οι,

Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17/5/2024 και, σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20/5/2024 στην Αθήνα, στο αμφιθέατρο του ΥΠΠΟ, Μπουμπουλίνας 20-22. 
Έχει ζητηθεί άδεια απουσίας από το Υπουργείο Πολιτισμού για τις 20/5/2024, η οποία θα αποσταλεί στις Υπηρεσίες.
 
H ώρα προσέλευσης είναι στις 9.30 πμ και η ώρα έναρξης της συνέλευσης είναι στις 10.00 πμ.
 
Ημερήσια διάταξη:
  1. Διοικητικός απολογισμός
  2. Οικονομικός απολογισμός
  3. Ενημέρωση για την ΣΕ179/23 έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας
  4. Πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου
 
Συμμετοχή-παρακολούθηση

Υπενθυμίζουμε στα μέλη ότι, προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες της συνέλευσης, είναι απαραίτητη η τακτοποίηση τυχόν οικονομικών εκκρεμοτήτων έως και την ημέρα της συνέλευσης.
 
Οι συνάδελφοι-ισσες που έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό για την συνολική εξόφληση των εκκρεμοτήτων τους θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει το ποσό των οφειλομένων συνδρομών, όπως έχει συμφωνηθεί.

Τα έξοδα μετακίνησής των μελών θα εξοφληθούν ηλεκτρονικά (μέσω web banking) το συντομότερο δυνατόν. Τα έξοδα θα καλυφθούν ως εξής:
-          Για θαλάσσιες μετακινήσεις, θα κατατεθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο πλοίου κατηγορίας 3ης θέσης.
-          Για χερσαίες μετακινήσεις, με αυτοκίνητο ή ΚΤΕΛ ή τρένο, θα κατατεθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ μετ’ επιστροφής.
-          Σε περίπτωση κοινής μετάβασης με ΙΧ στη συνέλευση δύο (2) και άνω μελών του ΣΕΑ θα καλυφθεί το σύνολο του κόστους μετακίνησης (απαραίτητες οι αποδείξεις καυσίμων και διοδίων).
-          Για εναέριες μετακινήσεις θα πληρωθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ ή πλοίου, ανάλογα με τον προορισμό. Σε περίπτωση που το αεροπορικό εισιτήριο είναι χαμηλότερου κόστους από τα προαναφερθέντα, θα εξοφληθεί στο ακέραιο.
Τα παραστατικά των μετακινήσεων, παρακαλούμε να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου (archaeol@otenet.gr) μαζί με τα απαραίτητα στοιχεία: Τράπεζα (κατά προτίμηση ALPHA Bank), λογαριασμός ΙΒΑΝ, ονοματεπώνυμο πρώτου δικαιούχου.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑ,
 
Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
 
Κωνσταντίνος Πασχαλίδης
 
Εύα Γιατρουδάκη