ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ
Ερμού 136, 10553 Αθήνα. Τηλ-Fax.: 2103252214, E-mail:archaeol@otenet.gr, www.sea.org.gr
 
 
                                                                                                        Αθήνα,   4/5/2022
                                                                                                    Αρ. Πρωτ.: 46
 
                                                                                                                                                                                                                                   ΠΡΟΣ: τα μέλη του ΣΕΑ
 
 Συναδέλφισσες-οι,

Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13/5/2022 στην Αθήνα, στον κινηματογράφο Ideal (Πανεπιστημίου 46, στάση μετρό «Πανεπιστήμιο») στις 9.30 πμ.  Επισυνάπτεται η άδεια απουσίας που έχει ήδη κοινοποιηθεί στις Υπηρεσίες.
Θα τηρηθούν τα μέτρα για την πρόληψη της πανδημίας (η χωρητικότητα του χώρου διασφαλίζει τις απαιτούμενες αποστάσεις).

Ημερήσια διάταξη:
 
  1. Διοικητικός απολογισμός
  2. Οικονομικός απολογισμός
  3. Πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου για τα μείζονα μέτωπα της περιόδου

Συμμετοχή-παρακολούθηση


Τα μέλη καλούνται να παραστούν στην Γενική Συνέλευση, να την παρακολουθήσουν και να ψηφίσουν διά ζώσης, καθώς η δημοκρατική διαδικασία συζήτησης και αλληλεπίδρασης σε μια διά ζώσης συνέλευση δεν μπορεί να αντικατασταθεί με την εξ αποστάσεως διαδικασία. Το θέμα που έχει προκύψει με το σχέδιο νόμου για τα Μουσεία, για το οποίο θα παρθούν αποφάσεις, όπως και η ψήφιση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού, απαιτούν την διά ζώσης παρουσία όλων μας,  
 
Υπενθυμίζουμε στα μέλη ότι, προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες της συνέλευσης, είναι απαραίτητη η τακτοποίηση τυχόν οικονομικών εκκρεμοτήτων έως και την ημέρα της συνέλευσης. Οι συνάδελφοι-ισσες που έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό για την συνολική εξόφληση των εκκρεμοτήτων τους θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει το ποσό των οφειλομένων συνδρομών, όπως έχει συμφωνηθεί.
Τα έξοδα μετακίνησής των μελών θα εξοφληθούν ηλεκτρονικά (μέσω web banking) το συντομότερο δυνατόν. Τα έξοδα θα καλυφθούν ως εξής:
 
  • Σε περίπτωση που επιθυμεί να μετακινηθεί ικανός αριθμός συναδέλφων (άνω των 30) από μια περιοχή, θα εξεταστεί η μίσθωση πούλμαν από τον Σύλλογο. Παρακαλούμε τα τοπικά παραρτήματα να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του ΣΕΑ 
  • Για χερσαίες μετακινήσεις, με αυτοκίνητο ή ΚΤΕΛ ή τρένο, θα κατατεθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ μετ’ επιστροφής.
  • Σε περίπτωση κοινής μετάβασης με ΙΧ στη συνέλευση δύο (2) και άνω μελών του ΣΕΑ θα καλυφθεί το σύνολο του κόστους μετακίνησης (απαραίτητες οι αποδείξεις καυσίμων και διοδίων).
  • Για εναέριες μετακινήσεις θα πληρωθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ ή πλοίου, ανάλογα με τον προορισμό. Σε περίπτωση που το αεροπορικό εισιτήριο είναι χαμηλότερου κόστους από τα προαναφερθέντα, θα εξοφληθεί στο ακέραιο.
Τα παραστατικά των μετακινήσεων, παρακαλούμε να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου (archaeol@otenet.gr) μαζί με τα απαραίτητα στοιχεία: Τράπεζα (κατά προτίμηση ALPHA Bank), λογαριασμός ΙΒΑΝ, ονοματεπώνυμο πρώτου δικαιούχου.
 
                                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑ,
 
Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
 Δέσποινα Κουτσούμπα  Εύα Γιατρουδάκη