Την Τρίτη 10/12/2013 στις 4 μμ στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτική Σύσκεψη-Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων Αττικής, αλλά και όποιων άλλων συναδέλφων μπορούν να παραβρεθούν

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΕΑ

 

Την Τρίτη 10/12/2013 στις 4 μμ στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτική Σύσκεψη-Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων Αττικής, αλλά και όποιων άλλων συναδέλφων μπορούν να παραβρεθούν.

Θα υπάρξει ενημέρωση των μελών του ΣΕΑ για μείζονα τρέχοντα θέματα: σχέδιο Οργανισμού, διαθεσιμότητες, προσπάθεια αποδόμησης του ΠΔ 164/2004 και πιθανές επικείμενες απολύσεις.

Για το θέμα του Οργανισμού σας γνωρίζουμε ότι κατά την τελευταία ενημερωτική συνάντηση για το θέμα, μας δόθηκε από το Γραφείο Υπουργού ως «προσχέδιο Οργανογράμματος» το από 27.08.2013 αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σχέδιο

[http://www.minpress.gr/minpress/index/other_pages-2/dioikitiki_metarithmisi_2013.htm/],

με ελάχιστες αλλαγές από το προηγούμενο προσχέδιο της Γ.Γ. Πολιτισμού. Είναι απορίας άξιον λοιπόν, γιατί από 27-08-2013 δεν διεξάγεται κάποιος διάλογος επί του θέματος, όπως είχε δεσμευτεί η πολιτική ηγεσία. Είναι απορίας άξιον επίσης, ποιο θα είναι το έργο της «Ομάδας Εργασίας» για τον Οργανισμό που συστήθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα, αν το προσχέδιο αυτό δεν επιδέχεται αλλαγών.

Θα ακολουθήσει ενημερωτικό σημείωμα για το θέμα των ελέγχων που πραγματοποιεί του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. σχετικά με τους συναδέλφους ΙΔΑΧ του ΠΔ 164/2004.

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ