ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ
Ερμού 136, 10553 Αθήνα. Τηλ-Fax.: 2103252214, E-mail:archaeol@otenet.gr, www.sea.org.gr
 
 
 Αθήνα, 26/6/2020
 
                                                                       
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ Ν. ΚΙΣΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
 
 
Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,
 
Με μεγάλη ικανοποίηση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων ανακοινώνει ότι κέρδισε τα αιφνιδιαστικά ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στη διενέργεια εκλογών, που εκδικάστηκαν χθες, Πέμπτη 25 Ιουνίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών, λίγο πριν τη διεξαγωγή τους, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020. Τα σχέδια να τεθεί ο Σ.Ε.Α. υπό δικαστική ομηρεία σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την τύχη των μνημείων και της προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς ακυρώθηκαν και οι ενέργειες που στρέφονται κατά των δημοκρατικών διαδικασιών απέτυχαν. Το γεγονός αυτό δικαιώνει το απερχόμενο Δ.Σ. αλλά και το σώμα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων.
 
Οι εκλογές του Συλλόγου μας διεξάγονται κανονικά τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στα γραφεία του ΣΕΑ στην Αθήνα, στα Τοπικά μας Παραρτήματα και στις νέες κάλπες που στήνονται για διευκόλυνση των μελών μας στη Μυτιλήνη και στην Κέρκυρα.
 
Καλούμε όλα τα μέλη του Σ.Ε.Α. να  στηρίξουν με ακόμη μεγαλύτερη αγωνιστικότητα  τις μαζικές διαδικασίες του Συλλόγου, συμμετέχοντας δυναμικά στις αρχαιρεσίες της Δευτέρας, 29 Ιουνίου.
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ