Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων σας προσκαλεί την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008 στην παιδική γιορτή που οργανώνει στον κήπο του κτιρίου του Συλλόγου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου)

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων σας προσκαλεί την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008 στην παιδική γιορτή που οργανώνει στον κήπο του κτιρίου του Συλλόγου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου).

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 5:30 μ.μ. και περιλαμβάνει:

«Κεραμιδόγατοι και Μονόκεροι», θεατρική παράσταση για παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού από τη θεατρική ομάδα «ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ». Η Kim από την ονειροχώρα έχει μια αποστολή να εκπληρώσει: να βρει ξανά τα όνειρα των ανθρώπων. Σ’ αυτή την αναζήτηση θα την βοηθήσει ο Μάγκας, ένας αξιαγάπητος κεραμιδόγατος της πόλης. Τα εμπόδια ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο. Η παγίδα του καταστήματος παιχνιδιών, ο Μπόγιας και το καμένο δάσος βάζουν τους ήρωές μας σε δοκιμασίες. Θα τα καταφέρουν να βρουν τα πραγματικά όνειρα των ανθρώπων; Ή αυτά θα μείνουν φυλακισμένα στους γκρίζους καπνούς των εργοστασίων;
Έκθεση παιδικής αφίσας με θέμα το περιβάλλον 
Εργαστήρι ζωγραφικής και κολάζ

…και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!

Συνημμένο αποστέλλεται επίσης πρόγραμμα εκδηλώσεων για παιδιά που διοργανώνονται από το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Α΄ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας στο κτίριο του ΣΕΑ, από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου 2008.