Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι το Δ. Σ. του Σ.Ε.Α. αποφάσισε ομόφωνα τη σύγκληση εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης στις 4/12/07, ημέρα Τρίτη, στην Αθήνα

Προς Όλα τα μέλη του Σ.Ε.Α. και τους συναδέλφους με σύμβαση αορίστου χρόνου

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι το Δ. Σ. του Σ.Ε.Α. αποφάσισε ομόφωνα τη σύγκληση εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης στις 4/12/07, ημέρα Τρίτη, στην Αθήνα. Ο ακριβής χρόνος και χώρος της διεξαγωγής θα σας αποσταλούν με νεότερη εγκύκλιο. Για τους συναδέλφους που έρχονται από την περιφέρεια θα ζητηθεί τριήμερη συνδικαλιστική άδεια και για όσους υπηρετούν στην Αττική μονοήμερη.

  • Υπενθυμίζουμε επίσης ότι όσοι συνάδελφοι με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου δεν έχουν στείλει ακόμη αίτηση εγγραφής στο Σύλλογο, παρακαλούνται να στείλουν το συντομότερο δυνατό.
  • Επιπλέον, το καταστατικό του Σ.Ε.Α. είναι διαθέσιμο σε όλους, καθώς είναι αναρτημένο στον ιστότοπο του Συλλόγου μας. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να παραλάβουν αντίγραφο του καταστατικού παρακαλούμε να απευθυνθούν στη γραμματεία του Σ.Ε.Α.
  • Σε όσους συναδέλφους αποστέλλεται η παρούσα εγκύκλιος ηλεκτρονικά, αποστέλλεται συνημμένα και αντίγραφο του καταστατικού.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Συλλόγου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑ,

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Αθανασούλης

Η Γενική Γραμματέας

Αγγελική Κοτταρίδη