ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ
Τηλ-Fax.: 2103252214, E-mail:archaeol@otenet.gr, www.sea.org.gr
 
 
Αθήνα,  7/10/2024 
 
Αγαπητές και αγαπητοί συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας (20/5/2024) το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑ ξεκίνησε συνεργασία με τον δικηγόρο κ. Σέργιο Σερμπέτη προκειμένου να απασχοληθεί ως νομικός σύμβουλος, παρέχοντας τις υπηρεσίες του τόσο σε υποθέσεις του Συλλόγου όσο και σε θέματα που απασχολούν τα μέλη του.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε με τον κ. Σερμπέτη να πραγματοποιείται μία δίωρη μηνιαία συνάντηση (με τηλεδιάσκεψη) με τα μέλη του ΣΕΑ για θέματα που τους απασχολούν λ.χ. ζητήματα σχετικά με την υπηρεσιακή τους κατάσταση, θέματα του Κώδικα Υπαλλήλων Δημοσίου-Ν.Π.Δ.Δ, θέματα του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, θέματα διοικητικής αυθαιρεσίας ή εργασιακού εκφοβισμού/mobbing κ.α. Επισημαίνεται ότι οι παραπάνω συναντήσεις δεν θα σχετίζονται με θέματα εφαρμογής του αρχαιολογικού νόμου ή άλλα θέματα αρμοδιότητας των Εφορειών Αρχαιοτήτων.

Προκειμένου να λειτουργήσει ομαλά η διαδικασία αυτή παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου να στέλνουν πριν από την καθορισμένη τηλεδιάσκεψη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου (archaeol@otenet.gr) το θέμα που τους απασχολεί με τα σχετικά αρχεία, προκειμένου ο νομικός σύμβουλος να λαμβάνει γνώση πριν από τη συγκεκριμένη συνάντηση.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα και κατά τις ώρες 18.00 έως 20.00.

Τον Οκτώβριο η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί κατ’ εξαίρεση την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Οι συνάδελφοι/σσες που ενδιαφέρονται παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του ΣΕΑ προκειμένου να τους αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος για την τηλεδιάσκεψη.