ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 10/2/2023
 
Συναδέλφισσες-οι

Η συζήτηση του καταστροφικού σχεδίου νόμου του ΥΠΠΟΑ ξεκινά σήμερα στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και ολοκληρώνεται στην Ολομέλεια της Βουλής την Δευτέρα 13/2. Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10/2/2023 στις 10 πμ στην Αθήνα (στον κινηματογράφο Ideal Πανεπιστημίου 46), ως 3η εξ αναβολής συνέλευση. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη για να πάρουμε αποφάσεις.

Η εβδομάδα μέχρι την έκτακτη συνέλευση είναι εβδομάδα αγώνα!
Το ΔΣ συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη 2/2/2023, σε συνεργασία με τις Τοπικές Επιτροπές, και αποφάσισε να προχωρήσει σε κυλιόμενες 4ωρες στάσεις εργασίας, απεργίες και αποχές με κινητοποίηση κάθε μέρα από την Κυριακή 5/2. Το πλήρες πρόγραμμα των κινητοποιήσεων θα συνδιαμορφωθεί με το Συντονιστικό Σωματείων ενάντια στη μετατροπή των Μουσείων σε ΝΠΔΔ και θα ανακοινωθεί σήμερα.

Ως προς τα οδοιπορικά των μελών:
Τα έξοδα μετακίνησής των μελών θα εξοφληθούν ηλεκτρονικά (μέσω web banking) το συντομότερο δυνατόν. Τα παραστατικά των μετακινήσεων, παρακαλούμε να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου (archaeol@otenet.gr) μαζί με τα απαραίτητα στοιχεία: Τράπεζα (κατά προτίμηση ALPHA Bank), λογαριασμός ΙΒΑΝ, ονοματεπώνυμο πρώτου δικαιούχου. Τα έξοδα θα καλυφθούν ως εξής:

-          Για θαλάσσιες μετακινήσεις, θα κατατεθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο πλοίου κατηγορίας 3ης θέσης.
-          Για χερσαίες μετακινήσεις, με αυτοκίνητο ή ΚΤΕΛ ή τρένο, θα κατατεθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ μετ’ επιστροφής.
-          Σε περίπτωση κοινής μετάβασης με ΙΧ στη συνέλευση δύο (2) και άνω μελών του ΣΕΑ θα καλυφθεί το σύνολο του κόστους μετακίνησης (απαραίτητες οι αποδείξεις καυσίμων και διοδίων).
-          Για εναέριες μετακινήσεις θα πληρωθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ ή πλοίου, ανάλογα με τον προορισμό. Σε περίπτωση που το αεροπορικό εισιτήριο είναι χαμηλότερου κόστους από τα προαναφερθέντα, θα εξοφληθεί στο ακέραιο.